Σταφιδόψωμο (χωρίς γλουτένη) με Αμύγδαλα

534
10-cana-stafydopswmo
Χρόνος προετοιμασίας:  20′
Χρόνος μαγειρέματος:  10′
Χρόνος αναμονής:  30′
Θερμοκρασία: 250
Δυσκολία:  2/5
Άτομα: 10

Υλικά:

  • 600 gr Aλεύρι για ψωμί Schär – MIX B
  • 50 gr Μαργαρίνη
  • 400 ml Χλιαρό νερό
  • 10 gr Ξηρή μαγιά
  • 30 gr Ψιλοκομμένα αμύγδαλα
  • 30 gr Σταφίδες
  • 0.5 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι

Εκτέλεση:

Λιώστε τη μαργαρίνη και αραιώστε την με το νερό. Προσθέστε τη μαγιά και ανακατέψτε καλά. Προσθέστε όλα τα υπόλοιπα συστατικά και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί ένα ομοιογενές μείγμα. Δημιουργείστε τα καρβελάκια και τοποθετείστε τα σε ταψί ψησίματος στο οποίο έχετε βάλει κόλλα ψησίματος. Σκεπάστε τα με νωπό πανί και αφήστε τα να φουσκώσουν για 30 λεπτά. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250̊ C για 8-10 λεπτά.

Με την υπογραφή της Cana Laboratories, από το http://www.glutenet.gr
Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ