#Νο8 – Gluten Free Διακοπές στο Andronis Boutique Hotel

211
08-Andronis-Boutique-Hotel

Επικοινωνήσαμε με εκπρόσωπου του ξενοδοχείου Andronis Boutique Hotel στην Σαντορίνη και στο παρακάτω email μας «Μιλήσαμε με εκπρόσωπό σας από το τμήμα κρατήσεων σας αναφορικά με τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο σας & χρειαζόμαστε κάποιες διευκρινίσεις ακόμα ώστε να προχωρήσουμε σε κράτηση. Λόγω του ότι μέλος της οικογένειάς μας πάσχει από κοιλιοκάκη και ακολουθεί gluten free διατροφή, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν μπορείτε να σιτιστεί στα εστιατόρια των ξενοδοχείων σας & σε ποια από αυτά. Το τμήμα κρατήσεων σας, μας ενημέρωσε σχετικά αλλά θα θέλαμε αν είναι εφικτό λίγο πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα μενού των γευμάτων, τον τρόπο ενημέρωσης σχετικά με αυτή την δυσενεξία από εμάς προς εσάς κατά την κράτησή/άφιξη μας καθώς επίσης και αναφορικά με το πρωινό γεύμα…» ,μας απάντησαν:

«Χαιρετισμούς από την όμορφη Σαντορίνη & το Andronis Boutique Hotel! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ξενοδοχείο μας διαθέτει ένα συγκεκριμένο μενού χωρίς γλουτένη, το οποίο μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ. Όσον αφορά τα λοιπά γεύματα σας, θα ενημερώσουμε τους υπεύθυνους ολόκληρου του ξενοδοχείου για την ιδιαιτερότητα του μέλους της οικογένειας σας ώστε κατόπιν επικοινωνίας μαζί τους να έχει ότι μπορεί να επιθυμεί. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε, θα χαρούμε πολύ να σας βοηθήσουμε…»

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Paul–Isidore Mentzafos | Concierge Assistant | Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 22860.72042 | Email: [email protected] | Website: www.andronisboutiquehotel.com

Greek-Hotels-Banner

Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ