#Νο6 – Gluten Free Διακοπές στο Anax Resort & Spa

136
06-Anax-Hotel

Επικοινωνήσαμε με εκπρόσωπου του ξενοδοχείου Anax Resort & Spa στην Μύκονο και στο παρακάτω email μας «Μιλήσαμε με εκπρόσωπό σας από το τμήμα κρατήσεων σας αναφορικά με τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο σας & χρειαζόμαστε κάποιες διευκρινίσεις ακόμα ώστε να προχωρήσουμε σε κράτηση. Λόγω του ότι μέλος της οικογένειάς μας πάσχει από κοιλιοκάκη και ακολουθεί gluten free διατροφή, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν μπορείτε να σιτιστεί στα εστιατόρια των ξενοδοχείων σας & σε ποια από αυτά. Το τμήμα κρατήσεων σας, μας ενημέρωσε σχετικά αλλά θα θέλαμε αν είναι εφικτό λίγο πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα μενού των γευμάτων, τον τρόπο ενημέρωσης σχετικά με αυτή την δυσενεξία από εμάς προς εσάς κατά την κράτησή/άφιξη μας καθώς επίσης και αναφορικά με το πρωινό γεύμα…» ,μας απάντησαν:

«Στον πρωινό μπουφέ  υπάρχουν, δημητριακά, κέικ ,κουραμπιέδες, ψωμί και από φαγητά, μπορούμε να εξασφαλίσουμε πίτσα, μακαρόνια, αυγά, λαχανικά! Θα πρέπει όμως, να μας ενημερώσετε κατά τη διάρκεια της κράτησης σας καθώς και τους σερβιτόρους κατά την παραγγελία σας! Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία…»

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Marilena Sakellaris | Reservations Manager |  Τηλ. επικοινωνίας: +30 22890 77600 – Φαξ: +30 22890 77602 | Website: www.anaxmykonos.gr

Greek-Hotels-Banner

Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ