#Νο5 – Gluten Free Διακοπές στην Μεγάλη Βρετάνια

190
05-Megali-Bretania

Επικοινωνήσαμε με εκπρόσωπου του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια στην Αθήνα και στο παρακάτω email μας «Μιλήσαμε με εκπρόσωπό σας από το τμήμα κρατήσεων σας αναφορικά με τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο σας & χρειαζόμαστε κάποιες διευκρινίσεις ακόμα ώστε να προχωρήσουμε σε κράτηση. Λόγω του ότι μέλος της οικογένειάς μας πάσχει από κοιλιοκάκη και ακολουθεί gluten free διατροφή, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν μπορείτε να σιτιστεί στα εστιατόρια των ξενοδοχείων σας & σε ποια από αυτά. Το τμήμα κρατήσεων σας, μας ενημέρωσε σχετικά αλλά θα θέλαμε αν είναι εφικτό λίγο πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα μενού των γευμάτων, τον τρόπο ενημέρωσης σχετικά με αυτή την δυσενεξία από εμάς προς εσάς κατά την κράτησή/άφιξη μας καθώς επίσης και αναφορικά με το πρωινό γεύμα…» ,μας απάντησαν:

«…Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όλα τα εστιατόρια μας διαθέτουν μεγάλη ποικιλία gluten free προϊόντων και είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσουν με ασφάλεια.

Στο εστιατόριο GB Roof garden κατά τη διάρκεια του πρωινού αρκεί να ενημερώσετε το προσωπικό κατά την άφιξη σας και θα σας συνοδεύσουμε στον μπουφέ όπου θα σας υποδείξουμε τα gluten free προϊόντα. Επίσης θα σας προσφερθεί ένα breakfast basket με gluten free προϊόντα μεριδοποιημένα, καθώς και ψωμί gluten free.

Ο κατάλογος του πρωινού διαθέτει επίσης πολλές επιλογές.

Στο εστιατόριο μας κατά την διάρκεια του γεύματος και του δείπνου, το προσωπικό μας θα βρίσκεται στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να κάνετε τις ανάλογες επιλογές από το μενού μας με ασφάλεια.

Επιπλέον να σας ενημερώσουμε ότι για την παρασκευή των φαγητών μας διαθέτουμε διαφορετικά σκεύη ούτως ώστε να αποφύγουμε ακόμα και την περίπτωση διασταυρούμενης αλλεργίας.

Από εσάς απλά επιθυμούμε όταν κάνετε κράτηση σε κάποιο από τα εστιατόρια μας να μας ενημερώσετε για την εν λόγω αλλεργία.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή βοήθεια…»

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Βιργινία Μαγιορκίνου εκ μέρους της Κας Μαρίας Χριστοπούλου | Restaurant Supervisor | Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 210 3330 766 | Email: [email protected] | THELUXURYCOLLECTION.COM/GRANDEBRETAGNE

Greek-Hotels-Banner

Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ