#Νο4 – Gluten Free Διακοπές στο Electra Palace

235
04-ElectraPalace

Επικοινωνήσαμε με εκπρόσωπου του ξενοδοχείου Electra Palace στην Αθήνα και στο παρακάτω email μας «Μιλήσαμε με εκπρόσωπό σας από το τμήμα κρατήσεων σας αναφορικά με τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο σας & χρειαζόμαστε κάποιες διευκρινίσεις ακόμα ώστε να προχωρήσουμε σε κράτηση. Λόγω του ότι μέλος της οικογένειάς μας πάσχει από κοιλιοκάκη και ακολουθεί gluten free διατροφή, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν μπορείτε να σιτιστεί στα εστιατόρια των ξενοδοχείων σας & σε ποια από αυτά. Το τμήμα κρατήσεων σας, μας ενημέρωσε σχετικά αλλά θα θέλαμε αν είναι εφικτό λίγο πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα μενού των γευμάτων, τον τρόπο ενημέρωσης σχετικά με αυτή την δυσενεξία από εμάς προς εσάς κατά την κράτησή/άφιξη μας καθώς επίσης και αναφορικά με το πρωινό γεύμα…» ,μας απάντησαν:

«…Σε συνέχεια του e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε όλα τα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου, υπάρχουν gluten free εναλλακτικές. Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς σας είναι να σημειωθεί κατά την κράτηση του δωματίου η ιδιαιτερότητα αυτή και κάθε φορά που θα παραγγείλετε το παραμικρό στα τμήματα (μετά την άφιξη σας στο ξενοδοχείο), να ενημερώνετε το προσωπικό. Για κάθε περαιτέρω διευκρίνηση, παραμένουμε στη διάθεση σας…»

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Αθηνά Μπαλάτσου | Front Desk Agent | Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 210 3370 000 | Email: [email protected]http://www.electrahotels.gr

Greek-Hotels-Banner

Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ