#Νο2 – Gluten Free Διακοπές στο Miraggio Thermal Spa & Resort

308
02- MiraggioThermalSpa&Resort

Επικοινωνήσαμε με εκπρόσωπου του ξενοδοχείου Miraggio Thermal Spa Resort στην Χαλκιδική και στο παρακάτω email μας «Μιλήσαμε με εκπρόσωπό σας από το τμήμα κρατήσεων σας αναφορικά με τη διαμονή μας στο ξενοδοχείο σας & χρειαζόμαστε κάποιες διευκρινίσεις ακόμα ώστε να προχωρήσουμε σε κράτηση. Λόγω του ότι μέλος της οικογένειάς μας πάσχει από κοιλιοκάκη και ακολουθεί gluten free διατροφή, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε αν μπορείτε να σιτιστεί στα εστιατόρια των ξενοδοχείων σας & σε ποια από αυτά. Το τμήμα κρατήσεων σας, μας ενημέρωσε σχετικά αλλά θα θέλαμε αν είναι εφικτό λίγο πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τα μενού των γευμάτων, τον τρόπο ενημέρωσης σχετικά με αυτή την δυσενεξία από εμάς προς εσάς κατά την κράτησή/άφιξη μας καθώς επίσης και αναφορικά με το πρωινό γεύμα…» ,μας απάντησαν:

«…Καλησπέρα από το Miraggio Thermal Spa Resort! Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την επικοινωνία σας μαζί μας! Αρχικά θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στο ξενοδοχείο μας υπάρχουν τα εξής εστιατόρια:

  • Kritamo (κεντρικό εστιατόριο σε στυλ μπουφέ)
  • Portofino Italian restaurant (a la carte)
  • Toroneo Sea Food restaurant (a la carte)
  • Oasis Pool restaurant (διεθνή κουζίνα, a la carte)

Όλα τα γεύματα (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό)  σερβίρονται στο Κρίταμο. Έπειτα, αναλόγως ,με το πακέτο διατροφής που θα επιλέξετε θα μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για τις ακριβείς παροχές σας. Όσον αφορά, την ιδιαιτερότητα της διατροφής (gluten free), ευγενικά σας ενημερώνω ότι στο Κρίταμο υπάρχει αρκετά μεγάλη ποικιλία αντίστοιχων εδεσμάτων καθημερινά σε όλα τα γεύματα. Στα υπόλοιπα εστιατόρια επίσης υπάρχουν ορισμένες επιλογές gluten free.

Επιπλέον, σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιο συγκεκριμένο φαγητό, μπορείτε να μας ενημερώσετε και θα σας απαντήσουμε σχετικά με αυτό, σύντομα.

Στο ξενοδοχείο μας κάθε πελάτης, με οποιαδήποτε διατροφική ιδιαιτερότητα, μπορεί να βρει επιλογές σίτισης και να αισθανθεί ευχαριστημένος! Για οτιδήποτε περαιτέρω χρειαστείτε, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας…»

Δείτε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χρύσα Χάσδεν | Guest Relations Supervisor | Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 237 44 40000 | Email: [email protected] | www.miraggio.gr

Greek-Hotels-Banner

Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ