fbpx
17 C
Athens
Πέμπτη, 25/04/2024
spot_img

Μεσογειακή Μακαρονάδα… άνευ γλουτένης!

Χρόνος προετοιμασίας:  10′
Χρόνος μαγειρέματος:  35′
Δυσκολία:  1/5
Άτομα: 3

Υλικά:

  • 400 gr Σπαγγέτι Schär
  • 4 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
  • 3 κομμάτια (φιλέτα) Αντζούγιες
  • 0.5 ποτήρι Κρέμα γάλακτος
  • 1 σκελίδα Σκόρδο
  • 12 Μεγάλες μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουταλιά Ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κουταλιά Κάπαρη
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίστε το σκόρδο και ψιλοκόψτε το μαζί με την κάπαρη, της αντζούγιες και τις ελιές. Ζεστάνετε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρετε τα ψιλοκομμένα συστατικά σε χαμηλή φωτιά, για λίγα λεπτά. Προσθέστε την κρέμα και ανακατέψτε μέχρι να δέσει, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι (όσο θέλετε). Βράστε τα μακαρόνια, σουρώστε τα και βάλτε τα στο τηγάνι με τη σάλτσα. Μαγειρέψτε τα για λίγο ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό. Το φαγητό σερβίρεται πολύ ζεστό.

Με την υπογραφή της Cana Laboratories, από το http://www.glutenet.gr
- Advertisement -spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

error: Content is protected !!