Κορμός με Πραλίνα Sisinni και 3 απλά υλικά

154

Υλικά

Διαδικασία

  • Χτυπάμε την κρέμα στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι (όχι σαντιγί).
  • Προσθέτουμε την πραλίνα Sisinni, ανακατεύοντας απαλά ώστε να ομογενοποιηθούν τα δύο υλικά.
  • Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια και τα ενσωματώνουμε στο μείγμα.( Αν επιλέξουμε να προσθέσουμε και ξηρούς καρπούς στην συνταγή μας τους ανακατεύουμε απαλά στο τέλος με το υπόλοιπο μείγμα).
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα φύλλο λαδόκολλας, δίνοντάς του το σχήμα σαλαμιού. Το βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες πριν το κόψουμε και το σερβίρουμε.
  • Αν θέλετε πασπαλίστε τον κορμό σας και με ζάχαρη άχνη για πιο γιορτινό αποτέλεσμα!

Καλή επιτυχία & Καλή απόλαυση !!!

Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ