Έξυπνες λύσεις για αποτελεσματικά gluten free ραντεβού.

336
GF42-tip-8-rantevou(2)

Παρά τις πολλές αλλαγές στην καθημερινότητα των ανθρώπων το να βγεις έξω για δείπνο είναι μία εξαιρετικά δημοφιλής επιλογή για όλες τις ηλικίες. Τι μπορεί να κάνει ένας έφηβος που είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί μας διατροφή χωρίς γλουτένη ώστε να μη φαίνεται πολύ συντηρητικός, ότι δεν έχει χαρτζιλίκι, ότι είναι φοβικός ή ακόμα χειρότερα, ότι είναι ο ξενέρωτος της παρέας?

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να μιλήσει στην παρέα του σχετικά με τον τρόπο διατροφής του. Ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να το κάνει κάποιος αυτό είναι όταν του προτείνουν να βγει για φαγητό να πάρει στα χέρια του την πρωτοβουλία των επόμενων κινήσεων και να πει κάτι όπως: «πολύ ωραία ιδέα είναι αυτή, επί τη ευκαιρία εγώ κάνω gluten free διατροφή και ξέρω ένα πολύ καλό μέρος να πάμε για φαγητό και θα ήθελα να το δοκιμάσεις αν δεν έχεις και εσύ αντίρρηση»

Συμβουλές για διατροφή Χωρίς Γλουτένη

Εάν ο συνοδός σας επιμείνει να σας πάει εκείνος στη δική του επιλογή τότε δεν έχετε παρά να μάθετε το εστιατόριο στο οποίο θα πάτε και να ψάξετε online για τον κατάλογό του και τις επιλογές που σας δίνει. Πολλές φορές θα βρείτε τη λύση τηλεφωνώντας απ’ ευθείας στο εστιατόριο και κανονίζοντας το γεύμα σας με τον σεφ του. Καφετέριες, παγωτατζίδικα ή μέρη με frozen yogurt είναι πάντα καλές λύσεις για ένα πρώτο ραντεβού γιατί δεν περιλαμβάνουν πλήρη γεύματα και είναι σίγουρο πως θα έχετε gluten free επιλογές. Μία επίσης πολύ έξυπνη και ασφαλής λύση για πρώτο ραντεβού είναι να πάτε να δείτε μία ταινία στο σινεμά…!

Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ