Μπεσαμέλ (Gluten free)

277
01-cana-besamel
Χρόνος ψησίματος:  15′
Δυσκολία:  2/5
Άτομα:  4

Υλικά:

  • 40 gr Αλεύρι Schär MIX C για όλες τις χρήσεις
  • 560 gr Γάλα
  • 40 gr Βούτυρο
  • Λίγο αλάτι
  • 2 Λίγο μοσχοκάρυδο

Εκτέλεση:

Λιώστε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και μετά προσθέστε το αλεύρι. Συνεχίστε το μαγείρεμα σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε στη συνέχεια το γάλα, το αλάτι και το μοσχοκάρυδο και συνεχίστε να ανακατεύετε την άσπρη κρέμα μέχρι να αποκτήσει κρεμώδη υφή.

Με την υπογραφή της Cana Laboratories, από το http://www.glutenet.gr
Ακολουθήστε μας και εσείς στην σελίδα μας στο Facebook!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ